20 October 2011

10 Perkara Yahudi Sembunyikan Dari KitaTahukah korang sebenarnya banyak benda yang yahudi laknat ni sembunyikan pada pengetahuan umum. Jom MK nak dedahkan 10 daripadanya !

 1) Israel merupakan salah satu pembekal rokok terbesar dunia, namun rakyatnya tidak digalakkan menghisap rokok yang mereka cipta kerana mereka tahu akan bahana dalam kandungannya ! .

 2) Israel mempunyai kepakaran dalam mencipta vaksin dan mahir dalam ilmu perubatan , namun ilmu itu hanya untuk orang luar , kerana mereka tahu bahan kimia yang terdapat dalam ubat akan merosakkan untuk satu jangka masa panjang . Penduduk israel sendiri menggunakan Habbatus Sauda dalam perubatan harian .

 3) Taktik kaum ibu di Israel ketika mengandung ialah si ibu / isteri akan mendengar si suami membaca , menyanyi atau mereka akan menyelesaikan masalah matematik bersama-sama untuk mendapat bayi yang bijak dan petah kerana pada ketika ini fikiran dan perasaan si isteri adalah bersambungan dengan anak dalam kandungan berbanding anda bercakap padanya di perut .

 4) McDonald di israel telah membuat pengubahsuaian contohnya dari segi minuman . Mereka menggantikan kopi berkafein kepada teh yang mengandungi polyphenols , iaitu unsur kimia yang berfungsi sebagai antioksidan berkekuatan besar untuk membuang sel rosak dan mencegah kanser . Kita disini masih lagi menggunakan KAFEIN BERBAHAYA !

 5) Di Israel, mereka akan memakan buah-buahan dahulu sebelum memakan makanan utama . Ini kerana hakikatnya dengan memakan hidangan kabohidrat (nasi atau roti) dahulu kemudian buah buahan akan menyebabkan kita merasa ngantuk dan lemah dan payah untuk memahami pelajaran disekolah . Sedangkan disini kita dimomokkan dengan memakan buah-buahan sebagai pencuci mulut .

 6) Israel terus melakukan berbagai usaha untuk menghancurkan Masjid Al Aqsha dan Qubah Shakhrah sejak 50 tahun yang lalu dengan menggali bawah tanah masjid tersebut agar runtuh dengan sendirinya ?

 7) Majoriti buku sejarah di dunia mengatakan Negara-negara Arab yang menyerang Israel terlebih dahulu pada perang tahun 1967 ? Padahal faktanya , Israel yang menyerang Negara-negara Arab terlebih dahulu kemudian mereka merebut kota Al Quds dan Tebing Barat ? Tetapi mereka mengatakan serangannya itu adalah serangan untuk menjaga diri dan antisipasi ?

 8 ) Di Palestin , penduduk kristian Palestin dan Palestin Muslim bersatu melawan penjajah yahudi

 9) Pelajar-pelajar di sekolah dilatih dengan taktik ketenteraan dalam bersukan seperti menembak dan mamanah bagi melatih otak memfokus sesuatu perkara dan mempersiapkan diri jika perkhidmatan diperlukan dimasa akan datang .

 10) Hosni Mubarak merupakan tulang belakang Israel dan Amerika selama 30 tahun !No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^