26 October 2011

Coming Soon - NUFFNANG ASIA-PASIFIC BLOG AWARDS 2011




Assalamu'alaikum

Selamat malam semua . Dalam sibuk-sibuk buat projek subjek programming ni diri aku masih tak sedar-sedar lagi jangan online , haha . Tak apa tak apa aku nak tolong promote Nuffnang di sini . Ok , para blogger yang bertakhta di bawah syarikat pengiklanan Nuffnang semoga berjaya mendapat hadiah-hadiah di atas ye . Semoga rezeki yang Allah limpahkan pada kita di redhai Allah SWT . Bila kita sudah dikenali ramai jadilah contoh yang terbaik pada mereka . Moga apa yang kita sampaikan di blog kita semua mendatangkan manfaat , amin InsyaAllah .

Kepada blogger yang tak join Nuffnang lagi jom lah join . Tak rugi pun , daftar free , dapat duit pun free . Hihi . Sambil-sambil ber blogging ni boleh lah tambah pendapatan .Ok siapa yang nak join tu boleh lah klik kat perkataan 'NuffnangAds' yang ada di bawah iklan2 dalam blog HaWa Tenang ni . Selamat berblogging semua . Daa . Jumpa lagi dalam dunia maya ini di post akan datang . Wassalam .



Wahidah BME


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^