19 October 2011

Pembaca HaWa Tenang Blogspot Hari Ni II



=)  Ada pembaca dari Russian Federation lah . Rasa macam nak je tahu siapa kah gerangannya . Terima kasih sudi lawat blog HaWa Tenang . Moga peroleh info dan ilmu yang bermanfaat . Amin InsyaAllah .

Best bila join NuffnangAds . Boleh tengok bape ramai pembaca yang singgah blog kita, dari negara mana, apa yang mereka cari , dan sambil-sambil tu boleh hasilkan duit . Duit yang kita peroleh tu hasil dari  pembaca-pembaca yang klik blog ni dan paling penting klik iklan yang ada kat blog ni . Iklan dari Nuffnang . So para pembaca moh la kita , hehe wat blog . Siapa yang dah ada tu lagi bagus terus klik perkataan 'NuffnangAds' yang terletaknya di bawah iklan Nuffnang dalam blog ni . Sila-sila . Ok akan datang aku akan tunjukkan lagi kelebihan kita join Nuffnang Ads . Daa .Wassalam .


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^