02 October 2011

Shah Rukh Khan With His House


Jangan Nilai Rumah Dari Pagarnya (Dont Judge Book By Cover)

Pemandangan dari luar. Kan dah cakap jangan judge2 dari luar.

Pintu masuk kot.

Ruang Tamu Yang Mewah. Besarnya lampu tu, jatuh kat kita mesti arwah.

Wah best ni kalau tengok movie.

Tempat landing pengawal dia kot (hentam saja).

Kaya sangat takut aku tengok.

Bangku kat meja makan tu macam memanggil aku je (haha).


Kamar Tidur Shah Rukh Khan Bersama Isteri Tercinta.

Mewah kan ?

Lantainya fuhh.

Tidak mungkin saya akan berada di tempat begini.

Swimming pool


Rumah Shah Rukh Khan besar seperti berpuluh-puluh orang yang tinggal di rumah itu tetapi tidak sama sekali. Dia hanya ada 2 orang anak sahaja. Macam tu jugalah orang di sini, rumah besar-besar tapi sunyi dengan gelak tawa kanak-kanak. Rumah besar tapi nampak suram dan gelap macam tak berpenghuni sahaja. Nikmat dunia sementara semata-mata. Moga dijauhkan dari sifat membazir.
Wassalam.


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^