27 November 2011

Budak Cute dan Bijak


Assalamu'alaikum

Lama niat nak kongsi video cute sorang adik ni , sekarang umur dia dah sebaya budak-budak tadika gitu . Umur masa dia dalam video ni 3 tahun . Cute sangat , ambil dari kawan baik aku sendiri . Ulang banyak kali pun tak bosan . Sebab budak ni sangat cute , rasa nak picit-picit je pipi dia yang tembam tu . Ok korang buka link You Tube ni http://www.youtube.com/watch?v=E8aprCNnecU untuk saksikan video nya . Hee , tittle video ni I don't like you Mommy . Ni muka budak comel tu , aku printskrin untuk tatapan aku . Haha . Selamat menonton , download sekali kalau rajin . Hee . Selamat Hari Ahad . Wassalam .




Wahidah Md Esa


2 comments:

  1. haha... lawaklah budak ni.. adakah dia ckp "i like you but i don't like you all the time" .. haha... Sic tak henti2 ktwa.. tq share kak... ^_^

    ReplyDelete
  2. Hihi. Comelkan? Hee. Best sgt. Kalau bosan2 suka tgk video bdk ni byk kali. Sama2 dik.

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^