22 November 2011

Satu Nasihat dan Maklumat Penting Untuk Wanita Sahaja

Assalamu'alaikum

PERHATIAN ! satu nasihat untuk perempuan sahaja . Jangan approve akaun Facebook bernama Aida Arissa Bukhari .




Aku search kat Facebook tadi , ni dia .


Dia dikenali sebagai Tauke Chun . Dia di dakwa mencuri gambar-gambar perempuan di facebook sebelum masukkan ke dalam blog ape cer .



Aku serach kat google tadi . Tapi bila bila klik , keluar Database Error .
(Dah kena remove kot, haha)


Dia buat cerita Seks Melayu untuk jatuhkan maruah perempuan . Hati-hati , dia suka mencuri gambar cun , bertudung , seksi dan lesbian , bogel dan masukkan dalam blog dia . Kalau anda sedar gambar anda ada di dalam blog dia , anda kena buat report polis sebelum pergi aduan kepada Cybersecurity Malaysia . Sila sebar kan kepada teman-teman , serta adik beradik , saudara mara , keluarga tersayang .


2 comments:

  1. oooo jahatnye itu tauke kasi tetak la! :P

    ReplyDelete
  2. Tu la pasal. Lu langsi lu mati oo. Ce kau usha FB dia. Hee, show off org nya. Bangga wt kejahatan. Em.

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^