24 February 2012

Jom Tengok Cte 3 Idiots

Assalamu'alaikum

Housemate aku telah promote aku tgk cte 3 Idiots awal tahun 2012 ni . Aku rasa ramai juga yang dah tengok sebab dengar cte TV dah pasang . Kat Astro  Box Office pun dah tayang . Ada sedikit ketinggalan  la aku . Haha . Xpe , ketinggalan tengok cte je pun . Cte tu memang best sangat ! Aku suka , cte yang ceria , penuh pengajaran , dan sangat lawak . Pengisian yang merangkumi kehidupan manusia , maksud aku macam cte tentang keluarga , kawan-kawan, cinta, belajar, kerjaya dan banyak la lagi . Korang yang tak tengok lagi try lah tengok . Tengok sekali nak lagi =)

All izz well . Comel sangat ayat ni, like it . Kat bawah ni aku sertakan babak2 dalam filem ni dan tak lupa sangat2 pemandangan2 cantik kat daerah Ladakh di India dalam filem ni . Cte ni dah la best, pemandangan pun best . Terbaik lah . Ok layan 



Apa lagi. Moh le kte tgk ramai2. Wassalam.


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO