29 June 2012

Percutian Di Dalam Laut



Macam-macam dah kan sekarang idea manusia-manusia dalam dunia ni . Sampai keinginan mereka membina resort dalam laut terus terlaksana . Huhu . Memang dengar macam pelik tapi kalau dah otak tu kreatif dan nak sangat-sangat sesuatu yang diangankan tu berjaya mesti akhirnya terbina juga angan-angan tu . Apa-apa pun benda ni mungkin ada kaitan dengan agama si pemilik Resort ni . Sebab aku google punya google keluar maklumat yang maksud Poseidon tu adalah Tuhan Dalam Air . Huhu . Korang ce google dan baca sendiri .

Ok kalau korang jenis yang suka try benda yang menarik atau nak merasai sendiri pengalaman duduk dalam laut tapi still boleh bernafas macam biasa try la pergi Nautilus Undersea Suite yang terletak di The Poseidon Resort di FIJI . Make sure duit poket tu berpuluh ribu lah eh . Al maklum lah tempat orang , bukan murah macam korang duduk rileks kat Langkawi tu . Huhu . Tapi kalau tengok dalam gambarnya fuhhh memang cantik :)

Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai resort ini boleh kunjungi laman web rasmi Resort ni
http://www.poseidonresorts.com/. Terbaik !


Selamat Bercuti :)


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^