26 July 2012

Semakan Pelatih Terpilih Untuk PLKN

Assalam. Salam Ramadhan semua umat Islam sekalian. Terutama adik-adik yang bakal ambil SPM tahun ni. Haa.. Tak lama lagi tau. Jangan main-main api dengan SPM. SPM ni peperiksaan yang penting. Buatlah elok-elok. Semoga berjaya. 

Ok adik-adik semua, boleh lah check kat laman web ni Klik Sini untuk nak tahu sama ada adik-adik dapat ke tak join PLKN 2013 nanti. Huhu. Dulu masa dapat tahu tak dapat rasa macam nak buat kenduri 7 hari 7 malam je kat hostel. Hahaha. Memang tak berapa gemar pun. Soryyy . Dah puas dah berkawat, bercamping dan berlari-lari kat sekolah dulu. 

Ok semoga berjaya semua :)  Wassalam.


Setem PLKN. Hahaha.




No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO