11 July 2012

Traffic Tinggi Bila Post Cerita Hot

Assalam. Malam semua. Huhu. Kelmarin aku agak terkejut juga traffic blog aku tinggi tapi tu sebenarnya idea try-try dari aku ja. Saja cuba-cuba, sekali cuba naik melambung traffic. Huhu. Tapi idak lah sehebat blogger yang hebat-hebat tu. Nak bagi mudah orang cari jawapan atau persoalan ja sebenarnya. Hope korg dapat apa yang korang cari. 

Thanks kat korg semua. Next time mai lah lagi blog ni, moga korg peroleh lebih manfaat. Bukan sekadar mencari cerita Isu Semasa tetapi utk mencari ilmu penegtahuan juga. Lebih-lebih lagi pada perkara yang berfaedah. Last sekali gudluck untuk para blogger semua :)


10 Julai 2012, Selasa




Cerita hot yang aku maksudkan. Huhu.


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO