02 September 2012

Kedai Mukabuku HaWa (Wanita)

Assalam

Hai. Post kali ni nak kenalkan kat semua kedai online aku yang dah 2 tahun beroperasi (macam kilang pula) . Hee. Aku ada akaun Facebook satu dan akaun group satu. Akaun facebook ni KLIK SINI ruang untuk aku jual item-item yang terdiri daripada 

Clothes
- Dress
- Cardigan /  Jacket
- Top
- Jumpsuits / Pants / Skirts

Bag
- Handbag
- Backpack
- Multi Function Bags
- Satchel Bag
- Single Shoulder Bags
- Clutch / Purse / Wallet  

Akaun Facebook ni aku terpaksa private kan. Hanya friends sahaja yang boleh tengok item-item yang terdapat dalam Facebook ni. Hanya wanita sahaja dibenarkan untuk menjadi friends Facebook Kedai Mukabuku HaWa. Ini adalah kerana semuanya barang-barang wanita. Hahahaha. Lagi satu aku taknak tanggung dosa dengan aurat-aurat si model-model cun melecun dalam item tu. Harap maklum.

Harga Clothes dan Bag semua di bawah RM80 Include Postage. Korang boleh usha sendiri. Jangan lupa add laju-laju tau2.

Aku ada juga akaun group Kedai Mukabuku HaWa KLIK SINI bagi tujuan mempromosi kan lagi item-item yang aku nk jual. Selain tu aku wat akaun ni juga sebab nak asingkan item lens-lens. Aku ada juga jual lens. Macam-macam jenis ada. Huhu. Antaranya

Bambee 3 Tones
Blythe Eye
Bubble
Carmier
Cherry
Club
Crystal
Diamond
Dreamy
Fairy
Flower
Icy
Kira Kira
Komy
Lollita
Melon
Memory
Missy
Pandora
Peach Galaxy
Peach Neon
Pop C Dark
Pop C Light
Princess Nudy
Puffy 3 tone
Shining
Star
Sugar Candy
Sundey 3 Tones
Sunshine
Super Angel
Vivy 3 Tones
Winter

Banyak kan ? Hahaha. Jenuh aku nk upload. Ok kalau korang (wanita sahaja) berminat boleh lah request join group ni. Kalau nak tengok picture lens klik je kat Album group. Lens aku jual harga termasuk postage RM30 Include Postage sepasang. Kalau 2 pasang RM50 Include Postage. Harga InsyaAllah takda masalah kalau nak dikurangkan lagi. Asalkan korang semua ada akaun CIMB :)

Sebar-sebarkan lah ye Kedai Mukabuku HaWa kalau rajin dekat keluarga, kawan-kawan, saudara-mara, jiran-jiran dan seangkatan dengannya. Hee. Terima kasih. Sekian.


Kat bawah ni ada sikit picture-picture item yang aku jual :)

 
 LT1513 TOP BLUE RM42 Include Postage


 
 JC0520 JACKET-BLUE RM40


 
 JC0978 JACKET-BLACK RM46


 LD0878 TOP/DRESS-GREEN
LD0878 TOP/DRESS-YELLOW
RM42 Include Postage


 
 JS0802 JUMPSUIT-BLACK
RM44 Include Postage


 LP1630 PANTS WITH BELT RED
RM42 Include Postage

 
 SK0884 SKIRT-GREY
 RM37 Include Postage


HB3163 DESIGNER BAG - PINK
RM58 Include Postage


HB3164 SATCHEL BAG
 RM45 Include Postage


HB3001 BAG - RED
RM38 Include Postage

 HB3048 SACTHEL BAG
RM36 Include Postage

 HB3150 SINGLE SHOULDER BAG - WHITE
RM40 Include Postage


 HB3137 SINGLE SHOULDER BAG - BEIGE
 RM40 Include Postage


 HB3149 BACKPACK - BLUE
 RM40 Include Postage


 Dreamy Brown
Power 0-700
RM30 Include Postage

Kira Pink
Power 0-500
RM30 Include Postage

Barbie King Black 
Power 0-700
RM30 Include Postage


Item-item lain boleh view kat
Facebook - http://www.facebook.com/KedaiMukabukuHaWa



Sekian. Wassalam :)




2 comments:

  1. saya nk tanya, yg cardigan ni > JC0978 JACKET-BLACK RM46, ada lg stock ke>> saiz nye free saiz ke??

    ReplyDelete
  2. Maaf lewat balas. Hee.
    Owh alamak, item tu out of stock dh la syg. Apa kata kamu add saya kat FB Kedai Mukabuku HaWa. Tgk item2 baru meh ;)

    Link - http://www.facebook.com/KedaiMukabukuHaWa

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^