14 October 2012

Chrysanthemum Tea Antara Air Kesukaan Aku

Haa.. Sambil-sambil aku rehat dari siapkan assignment ni, eloklah aku sambung merepek kat blog aku ni. Kali ni nak kongsi salah satu air kegemaran aku. Chrysanthemum Tea namanya :) Pergilah mana-mana kat kedai luar sana aku kemungkinan besar akan beli air ni. Tak kisah lah kat kedai ke aku akan beli air tin Chrysanthemum Tea ni. Tu pun kalau tengah kewangan stabil. Amik tanpa fikir dah.




Kalau tengah kering sikit poket, aku pilihlah air kotak ja. Haha. Murah sikit. Janji dapat basahkan tekak yang kering tatkala penat bershopping mahupun window shopping. Haaa jenama Yeo's lagi pilihan aku. Dah sebati :)
Bila berjalan kat pasar kalau bernasib baik jumpalah air ni. Sebab kadang-kadang je air ni ada kat pasar malam atau pasar tani. Kat bazar waktu Ramadhan pun ada juga. Fuhh rasanya segar :) Contohnya macam bawah ni. Cantik kan. Hahaha. Suci dan murni ja air ni. Geram !





Ok setakat tu je perkongsian. Korang pun boleh kongsi juga apa minuman kegemaran korang kat komen post ni. Kot kot kita sama minat ke. Hehe. Tata korang. Sambung kerja. Hee :P Wassalam.






No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO