10 October 2012

Nasi Putih + Paprik Ayam Masakan Panas Kesukaanku

Bismillah

Sepanjang hampir 3 tahun aku bergelar student yang stay kat hostel ni nasi putih + paprik ayam lah paling aku gemar. Haha. Makan tiap malam pun takpe. Yekk patutla tembam :P

Aku belajar makan masakan ni pun dari sahabat rapat aku. Adira Nadiah aka Dira. Apa sebabnya sampai sekarang aku asyik order menu ni kat kedai hujung tu adalah lauk paprik ni berkuah, tak kering, ada sayur, ada ayam yummy. Kenyang kenyang kenyang.

Tak semua warung boleh masak paprik ayam dengan rasa yang memuaskan. Huhu. Apa-apa pun warung hujung sebelah hostel aku ni memang terbaik. Lauk pun banyak. Air pun banyak. Tak ciput tak kedekut. Sebab tu la ramai suka beli makanan & minuman kat situ.

Tadaaa mempersembahkan cik nasi putih + paprik ayam saya. Ergggh alhamdulillah kenyang ;)






No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO