31 October 2012

Semester 6 Part 4

Hihuha. 29 & 30 Oktober mmg antara dalam sejarah hidup aku. Hari aku sibuk memerah otak juga menggunakan otak. Dah berlalu. Alhamdulillah. Yang lepas biarlah lepas. Final exam kali ni mmg lain dari sebelum ni. Al maklum la sem last. Aku harap semuanya berjalan lancar. Aamiin.

Coming soon. 4 & 11 nov. Tarikh yang penuh jarak. Between paper Kejuruteraan Alam Sekitar & Kejuruteraan Jalanraya & Lalulintas. I will do my best. Saat ini aku masih dalam keadaan tak mula study lagi. Kiki. InsyaAllah esok aku mula :D

Tak lama lagi tittle aku sebagai student bakal tamat. Kaka. Pasni akan rindu zaman jadi student. Apa pun yang bakal jadi lepas ni hope aku sentiasa kuat menempuh apa-apa cabaran kat luar sana. Mak Abah & family mesti happy bila aku dah habis nnt. Hampir 6 tahun hidup aku asyik jauh dari family.

2007 until 2008 - Sekolah Menengah Teknik Kuala Selangor
2009 - Kolej UNIKOP (Pra Diploma Sains UiTM)
2010 until 2012 - IKIP International College (Diploma Kejuruteraan Awam UTM)

2013 - Kawin maybe? Hahahahaha :P




No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^