12 October 2012

Semua Blogger Ayuhla Join Nuffnang

Bismillah

Bertemu lagi dengan aku yang kuat merepek ni. Tapi kali ni aku tak merepek, sebab nak ajak semua para blogger yang tak join Nuffnang lagi.  Moh la join. Banyak kelebihan yang korang boleh dapat bila dah jadi ahli keluarga Nuffnang ni.

Nuffnang adalah salah satu syarikat iklan di internet yang sangat terkenal di kalangan para blogger. Bila mana kita dah join Nuffnang, copy & paste url iklan dari Nuffnang ke dalam blog kita automatik duit dalam akaun Nuffnang korang bertambah bila ada para pembaca dari blog korg klik iklan-iklan tu. Depends on pihak Nuffnang nak bagi berapa, tapi paling sikit 25sen setakat ni.

Selain itu, kalau traffic atau nak lagi faham jumlah pembaca korg ramai sgt-sgt Nuffnang juga akan baik hati beri income lebih. Takpe, walau sikit tapi lama-lama akan jadi bukit juga satu hari nanti.  Bila dah sampai RM50 ke atas Nuffnang akan hantar cek ke alamat rumah korang. Senang kan?




Apapun pilihan di tangan korang. Kalau berminat korg boleh la klik pada perkataan Ads by Nuffnang kat iklan atas post ni. Semoga berjaya korang. Tata. Wassalam :)



2 comments:

  1. a'ah cik blogger una kte dh bersuara. Blogger hottt :)

    Rindu awak!!!!

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^