02 January 2013

Kerja Oh Kerja

Macam belum bersedia lagi sebenarnya. Apa-apa pun aku harap tahun 2013 ni ada rezeki aku dapat kerja yang terbaik untuk diri aku. Entahlah, susah nak cerita apa yang kita rasa. Cuma harap orang sekeliling tak mempersoalkan hal urusan hidup aku. Just sokong ja apa yang aku nak buat kecuali lah kalau pada hal-hal yang memudaratkan.

Em. Esok Witri & Wafiq pun dah ke skola semula. Cepat masa berlalu. Tup tup dari 12 Nov tu aku balik dari Kuantan until now aku still lagi dengan family. Ye duduk dengan family memang best dan tipulah takda juga kekurangan nya. Tapi tu tak payah cte la. Benda normal la dalam hidup. Aku dalam dilema. Cuma aku berharap Allah tunjukkan aku jalan yang terbaik. Itu saja.




No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^