18 January 2013

Sesuatu Itu Telah Setel

Syukur alhamdulillah. 2 perkara yang dirisaukan sebelum ni dah setel. Yeah ! Ujian Undang2 dah setel, berkat tunggu hampir 5 jam akhirnya berjaya juga lulus dengan jayanya. Lepas ni bolehlah ke sesi seterusnya. Huhu.

Item-item yang aku orderkan untuk kakak pun sebenarnya dah sampai 16 Jan masa tu. Dah agak dah, ada yang tak kena dengan pembungkusan. Never mind, hopefully perkara ni tak terjadi lagi. Haaa. Rasa sangat lega di saat ini.

Malam yang dingin, Shah Alam sejuk. Terima kasih Allah menyuburkan lagi tanah tumbuh-tumbuhan di Shah Alam. Esok kalau takde halangan akan sampai ke kampung halaman. Along kahwin ! Kakak sepupu :) Harap sangat semua berjalan lancar.

21 Jan, hantar Witri ke Kolej Vokasional Dato' Lela Maharaja :')


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^