04 March 2013

Menara Paris Belakang Rumah

Saja tajuk nak bagi nakal-nakal. Asal menara tinggi sikit kau nak kaitkan ngan menara paris eh Wahidah, suka hati kau je. Hee. Tapi memang pun, tinggi nya lah pencawang elektrik belakang rumah aku ni. Agak-agak kalau jatuh ni, memang ranap juga bumbung Blok 12 ni. Amboi jauh nya kau imagine Wahidah. Saya memang macam ni. Pemikiran ala-ala macam penulis novel Harry Potter :D Eee puji diri tak malu :P

Ok diam! Nak share gambar je sebenarnya. Cantik pemandangan tengah hari masa aku snap picture ni :')








No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO