21 April 2013

Welcome FormSpring !

Salam semua ! Lama benor tak update blog. Hoho. Baru-baru ni ada tengok video kt Youtube site Mentol Pecah, not bad. Huhu. Pastu klik punya klik aku tengok satu video dari dorg ni, dorg jawab soalan dari peminat. Peminat akan tanya soalan tu kat laman sosial yang dinamakan FORMSPRING.

Nampak menarik, aku simpankan hasrat untuk join laman sosial baru bagi aku ni. Akhirnya, hari ni aku join. Yes hihihi. Kalau korang nak memeriahkan lagi laman sosial formspring boleh la sign in kat SINI . Bila dah ada akaun jangan segan-segan add aku di SINI . Boleh tanya soalan banyak-banyak. Ngee. Jom2 :))



No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO