25 May 2013

Women Collection Lalala

Post yang menggedik 

 Sebenarnya masa ni baru habis kemas-kemas barang peribadi
Kalau tak, bersepah. Hahaha. Cth kotak kerongsang tu
Kan nampak kemas dah tuuu. Heee

 Kotak kerongsang ni dari tahun 2009
Lama dah, still sayang nak tukar ngan bekas lain
Perfume One Drop tu pun Abah yang bagi. Sayang sgt :)

Cantik tak bekas ni ? I like. Hik3
Dapat free masa aku beli T**** W***** Libresse
Korg kalau nak ada koleksi bekas ni beli la kat ...
Pasaraya SNS Ali Seksyen 20 Shah Alam heeeeee


Setelah berperang ngan idea dalam kepala ku yg terdapatnya akal
Decide pindahkan barang2 perhiasan masuk dalam bekas comel ni
So bekas sebelum ni bekas jem coklat nutella dh dijadikan tabung
Hik3 agak lambat sedar diri sikit, skrg baru nak menabung :D 


Salah satu item yang aku beli dari apa yang aku jual kt Kedai Mukabuku HaWa
Bag make up. Hahahaha. Kau make up ke Wahidah? Nganga
Make up bila dinner, bila hari raya tu pun ikut kerajinan,
make up juga bila dtg penyakit gila nak bercelak. Ngee.

Abah kata tak elok pakai krim-krim muka tu semua
Tu yang merosakkan muka kita. Tapiiiii................
Mak pula salu bebel tiap kali aku keluar rumah
Pakai la bedak kt muka, lipstick sikit............
?????

Form 2 until awal Form 4 aku memang selalu pakai krim muka
Tapi tak tahu kenapa, bila pertengahan Form 4 aku
 jadi malas ngan benda2 tu semua. Until now
Sebenarnya aku dah jatuh cinta ngan natural beauty ♥


-Sekian post poyo lagi menggedikkan dariku-

No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^