16 June 2013

Kalau Boleh Nak Selalu

Fuhh sedapnya aiskrim tak terkata. Kalau boleh memang nak selalu tapi tak boleh nanti berdouble-double berat badan naik. Kah kah kah. Dalam rumah ni dapat dikesan, hanya 3 orang peminat tegar aiskrim. Mak, kakak  & aku. Ni kes ikut jejak mak. Hee :)) Mak sangat comel sebab dia suka makan something yang kanak-kanak suka makan. Contoh lain, chocolate dan gula-gula. Huhu. Kte geng mak. Tapi part gula-gula tu idak la. Hik3


Vanilla + Chocolate = Yummii !

2 comments:

  1. seronok la, mak ngan anak sama taste...tunggu mak beli aje..anak2 makan...hehe

    ReplyDelete
  2. Kte dh besar la awk, skrg kte yg salu belikan mak kte aiskrim/coklat/apa2 yg dia suka. Ngee. Ada teman mkn & suka sama2 alhamdulillah best :))

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO