23 June 2013

Kenangan Majlis Konvokesyen Ke-50 UTM (Part 3)


Alhamdulillah dalam kul 6 lebih macam tu kami keluar dari UTM. Aku ingatkan malam tu tidur rumah sepupu mak. Rupa-rupanya Abah nak balik kampung kat Batu Pahat. Yahoo ! Ok untuk dua hari ni aku jadi Anak Tunggal. Kah3. Kesian adik beradik aku, dorg teringin nak follow tapi ada hal. Adik-adik ada exam mid term. Apa boleh buat. Tunggu next time jela, tu pun kalau aku jadi sambung Degree. 

Masa ni sesat, fuhh fail betul la signboard kat area tu. Kesian Abah :( Dah la penat menunggu. Drive lagi. Keta manual. Um. Aku yang tengok ni terseksa. Rasa nak pukul-pukul ja diri ni. Yela, kan tak pandai drive. Sabar sabar sabar. Think positive ~ Sebelum sampai rumah kampung, Abah singgah Medan Selera. Dapat makan Otak-Otak. Sedap ! :) Thanks again Abah. Mak pun rileks ja. Ngee.

Dalam jam 10 malam kot kami sampai. Aku lupa dah.. Sembang ngan Nenek, adik-adik saudara semua tidur dah. Al maklum esok nak ke sekolah. Dapat main ngan miow-miow cute. Bersih, rajin Nenek mandikan miow-miow semua. Tidur ngan miow malam ni. Yeah ! Fuh letih sangat. Tidur lah kami anak beranak dengan lena nya. Alhamdulillah.

Kita sayang miow sangat-sangat. Muah !

SAMBUNG

No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO