27 July 2013

Tiba Sebelum Berbuka !

Almaklum la jenis menumpang macam aku kena pasrah lah selalu. Kalau Abah takda kt rumah, balik biasa aku akan tumpang kakak. Bila dah waktu bulan puasa ni, banyak kali juga berbuka kat office masa awal Ramadhan masa tu kalau turn kakak amik. Tapi sejak dua menjak ni, alhamdulillah makin lama makin sempat la sampai ke rumah sebelum berbuka. Memang excited :))

Dulu zaman belajar selalu dengan kawan-kawan. Sekarang turn selalu dengan family pula lah. Termasuklah waktu bulan Ramadhan. Seronok. Dua-dua situasi seronok sebenarnya. Hidup ni bahagia & gembira kalau kita nikmati dan hargai betul-betul apa yang Allah SWT beri. InsyaAllah. Have fun semua. Hope dapat keberkatan & manfaat di bulan yang mulia kali ni. InsyaAllah... Aamiin..



No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO