12 November 2013

Ketinggian Melampau Burj Khalifa Dubai

:D Memang lah melampau, biasalah dah ada kat peringkat akhir zaman ni memang manusia berebut-rebut nak pacak bangunan tinggi-tinggi. Aku tengok picture ni pun gayat. Bagilah aku berjuta-juta duit, memang aku rasa aku takkan naik Menara Burj Khalifa ni. Dah pun dapat official title "Tallest Building in the World" dengan ketinggian 829.8m (2,722 kaki) dan bangunan ni telah dirasmikan pada tarikh 4 Januari 2010. Ce tengok beza bangunan ni dengan bangunan-bangunan tinggi yang ada dalam bumi ni. Jauh beza kan-kan? Menempah maut, tu jela komen aku. Sekian..


No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO