30 December 2013

E-Day Sahabatku Aina Raihana

Sabtu, 28 Disember 2013 - Malam.. sampai rumah Aina. Ju & Aku dari Shah Alam. Bai dah lama sampai dari semalam. Tolong apa yang patut dan tak patut. Bersembang sampai lebam. Masing-masing rindu moment masa kat skola teknik dulu. Sha ada kan best, tapi Sha ada final exam. Lama tak jumpa dia. InsyaAllah bila salah sorg antara kita kawin nanti kita bermalam lagi sama-sama. 

Ahad, 29 Disember 2013 - Saat yang dinantikan. Alhamdulillah segalanya berjalan lancar. Bergambar sakan ! Hehehehe. Sampailah jam 4 petang lebih kami nak pulang sudah. Aina nampak sedih. Takpa, nanti jumpa lagi InsyaAllah. Ada rezeki pasti jumpa ! Kami bertiga gerak ke Rawang. Rumah Ju. Sebelum tu singgah Jusco sat. Ju belanja Hot & Roll. Sayang Ju lebih ;)

Lepas tu gerak hantar Ju sampai depan rumah. Alhamdulillah. Pastu, teruskan perjalanan. Bai hantar aku pula. Ke arah Shah Alam. Fuhh susah nak dapat membe sebaik Bai ni. Hehehe. Sebab tu aku sayang dia, jujur cuma ego ada sikit. Sampai depan rumah. Harap perjalanan Bai selamat. Lepas mandi call Bai, alhamdulillah dia dah sampai.

Allah SWT bagi kita 2 hari untuk luangkan masa dan lepaskan rindu masing-masing. Walaupun sekejap, alhamdulillah rindu terubat. Berharap tahun 2014 kita semua akan selalu jumpa lagi. Bai, harap dapat tawaran keja kt Shah Alam ye. Tiap-tiap hari boleh jumpa. Aamiin InsyaAllah. Alhamdulillah Aina sah jadi tunangan orang, moga dipermurahkan rezeki dan dipermudahkan urusan untuk melangkah ke arah perkahwinan pula. Aamiin Ya Rabb.. Umm rindu & sayang korg salu , juga sahabat SMTKS yang lain.. :)


Kami sahabat dari tahun 2007 dan selamanya
Ju Wahidah Aina Bai 

Gila bergambar.. Wahidah l Bai l Ju

Bai with me. Aku nak sembunyikan kegemukan ~

Aina yang cantek :)


10 comments:

  1. Wahhh dari 2007?!?!?
    Dah 6 tahun ni wow!! hihih may ur friendship last forever~~~ hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'a alhamdulillah. Kwn skola teknik dlu, 1 dorm. Geng la kira ni, ada lg yg len tp dorg x dpt mai. Aamiin InsyaAllah. Tq2.. ^^

      Delete
  2. wehh cutenyaaaa ainaaa !!! . and kau pun nampak omey haha! tak sabar nak tunggu turn awak sayang . ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Suka sgt tgk dia. Cantek ! Hahaha. Tggu aku kurus dlu una, terus nikah. InsyaAllah. Ms kenduri, kau tersenarai shbt yg kena pegang dulang hantaran ye ;)

      Delete
  3. Replies
    1. hik3. sume comey. alhamdulillah. akk pakai tibai je dik. umo dh 22, tp salu lupa diri dh x remaja gila. tetap gila nk bergambar. ha3.

      Delete
  4. wahhh lama btol bkwan.Smga kekal prshbatan tu ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Hehehe. Aamiin sampai syurga InsyaAllah :)

      Delete
  5. kekal persahabatan 2 ya... till jannah. inshaallah.. :D tahniah buat kwn 2. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah :) Hehehe. Terima kasih..

      Delete

Macih sudi komen ^^