27 December 2013

Kisah Benar Saudari Alemy Najwa : Pemergian Suami Tercinta Di Saat Diri Sarat Mengandung

Masa tengah jejalan kat page Fizo Omar terjumpa komen ni


Sedih baca kisah kakak ni, walaupun ringkas ja komen nya tapi ramai yang sedih dan simpati atas apa yang jadi pada diri kakak ni. Pastu try lah buka 54 Replies tu, ada seorang blogger bernama Nasuha yang post entry tentang diari kakak ni. Allahuakhbar ! lagi rasa nak menangis, nak keluar dah airmata tapi tahan. Kita sama-sama muhasabah diri, bahawa mati itu adalah benar dan moga kita sentiasa bersedia juga redho akan ketentuan-NYA InsyaALLAH. Boleh baca entry nya di sini Suara Dari Hati Sayang Untuk Abang




Post yang mengandungi komen beliau di Facebook KLIK SINI

8 comments:

  1. Ya ALlah kesian dia, sedih sedih-sedih :/

    ReplyDelete
  2. Aamiin. Akk tu kuat. Tabik ngn kekuatan dia. InsyaAllah mereka akan bersama semula di syurga sana :')

    ReplyDelete
  3. isteri mana yang tak sedih..lagi2 bila baru pregnant..huhu Allah uji hamba-Nya..moga tabah :')

    ReplyDelete
  4. Btoll. Dugaan yg akk tu mampu, Allah pilih dia :)

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO