24 December 2013

Sekilas Lalu Perkahwinan Kakak (Sehari Sebelum Majlis)

Hek3. Kongsi picture kenangan lagi. Sehari sebelum majlis, sejujurnya memang ada sikit kelam kabut. Tapi memandangkan aku selesa dengan keegoan yang tak menyusahkan sesiapa jadi aku berlagak cool dan rileks. Sampai tdoq pun paling lewat, kul 3 pagi. Tu pun mata pasai apa takmau pejam, tertido pun kejap. Pastu kul 5 pagi bangun. Kejutkan sorang-sorang. Tu diaaaa.. Semangat ! Almaklum la saya ni ala-ala SETIAUSAHA keluarga. Dah stop bebel ! Ni dia picture kenangan ^^


Masa ni : Pakaian yang bakal dipakai oleh kami. 

Tudung cari last minit, jumpa di Masjid Jamek ! 
Credit to Wanema kerana belanja diriku yang kekurangan ini. Kikiki

Warna berbeza, umm ni mak punya cerita. Kikiki. Dia beli pakai balun ja. 
Xpela Puan Maria, anak bujang tak banyak songeh. 

Dengan kemalasan yang terlampau mengalahkan miow, teman la Kakak usha pelamin. 
Kemain besar dewan ni, haritu pegi usha ngan Abah rasa kecik. 

Kena paksa posing. Heee :D


Sambungan nya ada tau, selepas post ini ^^

Wahidah BME

No comments:

Post a Comment

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO