24 December 2013

Sekilas Lalu Perkahwinan Kakak (Pernikahan)

Pagi 24 November 2013, Ahad :)


Saya siapkan awak. Awak siapkan saya. Adil lagi cantek ;)

Abah ngah bebel sebab butang baju tu susah nak masuk. 
Last2 den yang betulkan ^^

With pengantin. Yapp ! Ni kakak saya, Wazirah :)
Paksa dia berposing, dia paham adik dia gila snap picture.

Tadi butang baju melayu. La ni samping pula, dah lama sangat Abah tak pakai samping. 
So bila dia pakai jadi not condifent gituuu.. Maka anak-anaknya lah yang membantu :)

Kakak sempat membebel :P

Mak saya yang chantek! With sepupu saya yang rajen :)

Hantaran yang dah siap ! Make by Kakaks

Rajin bebenor orang Masjid Ubudiah hias tempat nikah ni. Alhamdulillah ..

Kak Yus & anak-anaknya banyak membantu. Tq sgt2 ^^

Abah & Tok Kadi  :)

Dup dap dup dap. Huhuhuhu..


Lepas tu termenung. Huhu... Biarkan photographer yang snap picture. 
Sambungan nya ada tau, selepas post ini ^^

Wahidah BME

2 comments:

  1. Wahh omeynya tuan blog. Akaknya sudah. Adiknya bila pulak?. Hehe

    ReplyDelete
  2. Bambam gituu :D
    Doakan ye, tahun dpn InsyaAllah.. Hik3..

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^