17 March 2014

Stesen Minyak BURAQOIL Yang Menarik


Jenama Buraqoil ini ada falsafahnya yang dikaitkan dengan keajaiban, kepatuhan, amanah, kepantasan, keinsafan dan ketaqwaan.  
Mendengar kisah israk dan mikraj, kita akan sentiasa ingat betapa peranan dan tugas disempurnakan oleh makhluk ciptaan Allah Swt bernama Buraq dengan Amanah dan sempurna. Jenama IPTB ingin mengambil iktibar dan motivasi dari kisah buraq ini sewaktu israq dan mikraj. 

Berikut adalah kandungan PENGENALAN SYARIKAT STESEN MINYAK BURAQOIL. Menarik, tertarik dan memang menakjubkan. Tahniah kepada pemilik syarikat tersebut atau sesiapa yang mencadangkan nama tersebut. Membuatkan kita sentiasa akan ingat tiada kenderaan sehebat BURAQ di dunia ini. Secara tak langsung kita akan ingat peristiwa ISRAK MIKRAJ yang hanya diingati pada bulan REJAB. Untuk berkenalan lebih lagi dengan stesen minyak ini boleh layari WEBSITE mereka www.buraqoil.com . Tahniah lagi sekali ! :)



---
Wahidah BME

14 comments:

  1. PERKONGSIAN ANG SANGAT BGS... tasha pun baru tahu... buraqoil ni ada kaitan dgn peristiwa israq miqraj...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Tak sangka zaman skrg masih lg ada company yg kekalkan ciri2 Islam. Mengangkat martabat Islam. Hee..

      Delete
  2. Pernah jumpa kat Perak. Kat kawasan kampung-kampung banyak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke :) Mudah2han dipermurahkan rezeki company dorg wt byk lg stesen minyak. InsyaAllah.

      Delete
  3. Blogwalking wahidah...happy day 4U.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks BHERANGAZ :)
      Happy to u too..

      Delete
  4. wah, mengharapkan lagi meriah & dimurahkan rezeki mereka :)

    ReplyDelete
  5. selalu jugak nampak stesen minyak ni area pantai remis perak. klik semua iklan churp2 wahidah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke.. Hehehe. Tq3, klik NF dua2 blog awak juga ^^

      Delete
  6. Gambar ni ambil kat mana? Mummy rasa pernah ternampak stesen ni, tapi tak ingat di mana? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar ni sy copy dr website stesen minyak ni www.buraqoil.com , stesen minyak dorg banyak di luar bandar. Hehehe :)

      Delete
  7. Dekat malaysia ke? Tak pernah nampak. =)

    ZH Blogger

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupp di Malaysia, banyak kat luar bandar, tak banyak lagi mungkin di masa akan datang mereka sehebat nama2 besar stesen minyak yang lain :) InsyaAllah..

      Delete

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO