16 April 2014

Masjid Negara Kuala Lumpur 14/12/13

Kenangan datang ke sini bersama sahabat baik, Nur Adira Nadiah. Teman untuk ambil sijil kursus kahwin. Sebelum ni pernah datang untuk hadir Kursus Perkahwinan bersama bakal suami, Muhamad Hafiz. Hehehehe. Suka sangat datang sini, datang banyak kali pun tak jemu. Ketenangan. Keindahan.


ALAMAT MASJID NEGARA
Jalan Lembah Perdana, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

CARA UNTUK KE SINI MENGGUNAKAN 
PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN AWAM
Naik Tren KTM ke Stesen KTM Kuala Lumpur ---> 
Bila dah turun pergi ke arah parking kereta bertingkat Stesen KTM Kuala Lumpur --->
Lalu Terowong Bawah Tanah kemudian anda akan jumpa terus Masjid Negara --->
Senang :) :) :)



Milik Picture Wahidah BME. Sila hormat :)

14 comments:

  1. Masjid negara satu-satunya Masjid yg rasa awkward.. bkn sebab apa.. sbb dia luas sgt... kalau jalan sorang rasa nak nangis ja TT^TT
    tambah gi toilet dia kejap depan ni kejap depan tu tataw mana satu ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'a. Hehehehe. Pastu ada tmpt duk yg tepi kolam tu. Best ja.
      Toilet kemain banyak. Hehehehe :DDDD

      Delete
    2. ha'ah yg tuh best ^__^ hehe :D

      yg toilet tuh tak best XDD ahaha
      banyak sgt... ehehe.. XD

      Delete
    3. terkomen dkat komen org lain.. ahaha XD

      yups.. ^__^

      Delete
    4. Hehehe. Rajin kamu dtg komen ^^

      Delete
    5. hehe ^__^ suka baca entri :D
      pastu adik pun ada cakap mulut nih bising nak komen semua benda :D
      ahaha (takpe kan?) hehe XD

      Delete
  2. ms form five penah pi masjid negara ni
    time tu tumpang mandi/solat sbb nak pi jln2 ngan kwn sekolah haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak kemudahan kat sini kan. Best ja...
      Bilik mandi pun ada, banyak plak tu. Hee ^^

      Delete
  3. nanti ushalah masjid kat melaka pulak hehehe

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO