25 May 2014

Baby CUTE & KACAK Detected !

video

Sila TONTON dengan senang hati ^^


Sebenarnya dari minggu lepas tonton video budak cute + hensem ni, bersepah kat page FB yang popular. Macam biasalah bila dah teruja, dok ulang-ulang lah tayang video ni. Pastu bermulalah misi search di google, macam-macam idea kata kunci keluar. Tak jumpa-jumpa juga. Kecewa dalam diam.

Sampailah hari ni, tengah leka tengok video lain pastu klik previous, sekali terjumpa lagi sekali video budak cute ni. Ada sorang hamba Allah gtau nama budak ni Alexandre. Wow! Huhu. Nama memang sesuai dengan rupanya yang kacak lagi comel tu. Apa lagi laju-laju search kat google 'Alexandre cute baby'.

Pap ! Keluarlah beberapa picture budak ni, tapi still tak dapat detect lebih mendalam. Macam FBI dah. Apa boleh buat, dah suka punya pasal. Klik satu picture ni, sekali jumpa satu website yang ada juga cerita pasal budak ni tapi version english.



Dah agak budak cute ni mix. Hehehe. Ibunya asal dari Taiwan dan ayahnya asal dari Perancis. Terhasil lah baby secomel dan sekacak tu. Ibunya rajin sangat update picture dan video si kecil ni. Sampailah dia dah besar sikit sekarang, dah ada adik kecil, baby girl.

Boleh dikatakan Alexandre ni dan anak Tomok, lupa namanya Aryan kot, lebih kuranglah kecomelan dorg ni. Buat rasa diri ni teruja sangatlah. Hahahaha. Bunyi agak poyo. Tapi tu la hakikatnya, ciptaan Allah terbaik. Jadikan kita sebaik-baik kejadian.

Jadi sesiapa yang berminat nak tatap picture atau tengok video budak cute ni berulang kali. Tak kisahlah cara macam mana sekalipun. Ikut ke'kreatif 'an diri masing-masing. Jom jom. Hehehe. Bolehlah singgah kat


Official FB - 亞歷山大Alexandre
Official Youtube - 王小君



Wahidah BME

12 comments:

  1. yup anak tomok nama arrian tapi mata arrian lagi besar daripada alexandre ni. ni mesti jadi popular youtube baby macam yerin park nanti..
    http://smilingsafieqa.blogspot.com/2014/04/cute-baby-yerin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe. X ingat nama baby Tomok tu. Betul! Anak tomok lg comel la tp :)

      Delete
  2. harap2 smpai ke besar la kacaknya tuh,,ngeeeeee :)

    ReplyDelete
  3. Comel btol baby mix macam ni. Kalau dapat sorang habis pipi kena target dulu... Hehe..

    Ada entry baru mai datang jenguk: http://ariescape.blogspot.com/2014/05/pengalaman-di-hospital.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe. Kan2, gomol pipi :D
      Ok kte mai jenguk satgi

      Delete
  4. comelnye...

    gambar yg last tu teringat dkat Nickhun-2PM XDD hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kan. Ha kuar dh ingatan korea hehehe :D

      Delete
    2. ahaha yups betul tuh.. :D
      tapi nampk betul cam Nickhun, hehe
      besar nanti mesti ciptaan Allah nih cantik molek handsome je, insyaAllah :D

      Delete
  5. InshaAllah. Mesti jd kegilaan gadis2 sebaya dia. Kikiki :D

    ReplyDelete

Macih sudi komen ^^