04 December 2014

Botol Plastik Dikitar Semula Yang Berguna












Win ! Hehehe ^^

Ni kalau aku ada rumah sendiri memang laju-laju buat aktiviti camni. So kreatif ! Dalam masa yang sama tak payah risau pasal camna nak hapuskan botol plastik. Ternyata tiap benda dalam dunia ni ada kelebihan juga di sebalik kekurangannya. 

6 comments:

  1. owh owh.. Misaki ada simpan gambar botol plastik bunny yg first dgn gambar yg last sekali dekat dinding bebanyak tuh..

    ingat nak buat kalau kat rumah sendiri nanti hehehe XD

    Sis dah buat ke salah satu? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Baguslah dik. Akk x buat pun lagi. Rumah yg akk duk skrg pun hak milik kerajaan ayah akk keja polis, kiki. Tunggu ada rumah sendiri nnt. InshaAllah :)

      Delete
    2. hehehe ye ke.. takpe.. jom save duit utk rumah sendiri nanti hehe :D

      boleh lah sis dgn Misaki ada collection pokok bunga sendiri fufufu XD

      Delete

Macih sudi komen ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IKLAN IKLAN IKLAN IKLAN ...... KLIK KLIK YE IKLAN UNTUK INFO